Карактеристики

40 години со врвен квалитет

Eurol е најголемиот независен производител на масла во Холандија повеќе од 40 години. Се разви врз основа на стремежот кон квалитетот на производите достапни во над 80 земји.

Квалитет

Производите се одобрени од водечките производители на моторни возила. Eurol има своја програма за квалитет. Покрај тоа, производите се широко користени и тестирани во мотоспортот, вклучувајќи го и релито Дакар.

Идеално подмачкување

Главна задача на секое моторно масло е совршеното подмачкување на моторот. Eurol има страсна посветеност да обезбеди возилата и машините да бидат совршено подмачкани под сите услови.

Целосна услуга

Eurol нуди производи за широк спектар на сегменти, вклучувајќи ги автомобилските и транспортните возила, велосипедите, мотоциклите, земјоделството, индустријата и поморскиот транспорт.

© 2021 Фул Систем. Сите права задржани.