Фул Систем дооел

Saturday, November 28, 2020

За нашата компанија

  • Фул Систем е компанија создадена 2007 година во Скопје со огромно работно искуство. Се занимава со продажба на моторни масла на големо од познатиот бренд EUROL кое се произведува и полни во Холандија.

  • Фул Систем располага со сопствен магацински простор со седиште во Скопје кој е опремен по најнови европски стандарди. Располага со сопствен возен парк од три товарни возила (комбиња) кои ја вршат дистрибуцијата и ја формираат мрежата низ целата република брзо и ефикасно.

  • Маслата кои ги дистрибутираме се високо квалитетни кои ги исполнуваат сите најнови норми и стандарди во автомобилската индустрија. Нашите клиенти со кои соработуваме добиваат многу поволни услови за соработка и рекламен материјал.

 

Lubricants

Примај известувања

Контакт

ФУЛ СИСТЕМ дооел
ул. Финска 15 бр. 65
Скопје, Македонија
+389 2 2531 725
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Scroll to Top