Индустриски мазива

Saturday, November 28, 2020

Eurol Lithium Grease MPQ-2

Пакување: 
180KG

Опис:
Eurol Lithium Grease MPQ-2 е високо квалитетна, стабилна маст, базирана на минерално масло и литиумов сапун како згуснувач. Поради присуството на адитиви и силната адхезија на метали, оваа маст има добри анти оксидациски својства и спречува создавање на корозија.

Eurol Lithium Grease MPQ-2 може да се користи до 120°C, максимум до температура од 130°C. Оваа маст е погодна за високи оптоварувања и онаму каде што водата и нечистотијата можат да влијаат врз точката на подмачкување.

Eurol Lithium Grease MPQ-2 гарантира оптимална заштита, исто така и под тешки работни услови, го продолжува векот на траење на опремата и ги намалува трошоците за одржување на истата.

Lubricants

Примај известувања

Контакт

ФУЛ СИСТЕМ дооел
ул. Финска 15 бр. 65
Скопје, Македонија
+389 2 2531 725
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Scroll to Top