Спрееви

Monday, September 28, 2020

Eurol Skala 05 Lube

Пакување:
400ML

Опис:
Eurol Skala 05 Lube Spray е високо квалитетен индустриски подмачкувач за високо оптоварени лежишта и отворени запчаници.

Eurol Skala 05 Lube Spray не содржи битумен и е особено погоден за ролери (валјак) и лизгачки лежишта. Благодарение на Eurol, развиена е Zn-технологијата, која му овозможува на овој лубрикант одлични водоотпорни својства и својства против корозија.

Eurol Skala 05 Lube Spray мора да се протресе добро пред употреба. Се прска на приближно 20-25 cm од објектот. Нанесете ја саканата количина.

Користете Eurol Skala 05 Lube Spray само во добро проветрени простории. Во случај на контакт со очите, веднаш да се измијат очите со многу вода. Запалива супстанција.

Eurol Skala 05 Lube Spray има рок на траење до 3 години. Да се чува на суво и ладно место со температура помеѓу +5°C до +25°C.

Lubricants

Примај известувања

Контакт

ФУЛ СИСТЕМ дооел
ул. Финска 15 бр. 65
Скопје, Македонија
+389 2 2531 725
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Scroll to Top