Спрееви

Monday, September 28, 2020

Eurol Silicone Multi Spray

Пакување:
400ML

Опис:
Eurol Silicone Multi Spray е транспарентен спреј со добри подмачкувачки својства и својства против лепење, базиран врз основа на високо квалитетно силиконско масло. Овој спреј подмачкува, штити од абење, 'рѓа, корозија, водоотпорен е и нуди одлична електрична изолација.

Eurol Silicone Multi Spray го намалува триењето, го намалува абењето на механичките делови и е погоден за подмачкување на метал, пластика и гума, како на пример шарки, синџири и лизгачки врати. Исто така ги спречува нечистотиите и маснотиите и затоа е идеален за велосипедските синџири и шини.

Eurol Silicone Multi Spray формира водоотпорен слој и ги штити електричните жици од автомобили, мотори и косилки од влага. Исто така и додава дополнителен сјај на пластичните и гумените објекти.

Eurol Silicone Multi Spray мора да се протресе добро пред употреба. Површината на која се нанесува треба да е чиста, обезмастена и сува пред употреба. Се прска на приближно 20-25 сm од објектот. Се нанесува тенок слој.

Eurol Silicone Multi Spray има рок на траење до 3 години. Да се чува на суво и ладно место со температура помеѓу +5°C до +25°C.

Lubricants

Примај известувања

Контакт

ФУЛ СИСТЕМ дооел
ул. Финска 15 бр. 65
Скопје, Македонија
+389 2 2531 725
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Scroll to Top