Спрееви

Monday, October 26, 2020

Eurol Contact Cleaner Spray

Пакување:
400ML

Опис:
Eurol Contact Cleaner Spray е моќно средство за чистење, кое служи за чистење и обезмастување на електрични компоненти и други прецизни метални делови, како што се сензорите, релеи итн.

Eurol Contact Cleaner Spray е составен од инертни и чисти растворувачи, така што нема да има никакво штетно влијание врз пластиката и металите.

Eurol Contact Cleaner Spray е отпорен на влага и вода и може да се користи, на пример, при проблемите со палењето, предизвикани од влагата.

Eurol Contact Cleaner Spray треба да се протресе соодветно пред употреба. Нанесете го спрејот на делот кој сакате да го исчистите и овозможете му на производот да се впие.

Користете го Eurol Contact Cleaner Spray само во добро проветрени простории. Овој спреј е екстремно запалив и затоа не е погоден за употреба на компоненти кои се во допир со поголема топлина.

Eurol Contact Cleaner Spray има рок на употреба до 3 години. Да се чува на суво и ладно место на температура помеѓу +5°C до +25°C.

Lubricants

Примај известувања

Контакт

ФУЛ СИСТЕМ дооел
ул. Финска 15 бр. 65
Скопје, Македонија
+389 2 2531 725
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Scroll to Top