Спрееви

Monday, October 26, 2020

Eurol Chain Lube Spray

Пакување:
400ML

Опис:
Eurol Chain Lube Spray е универзален спреј кој може да се користи за навртки, завртки, подвижни делови, секири и синџири. Покрај своите својства против корозија, овој спреј има и продорна функција. Содржи PTFE, кој гарантира долгорочно подмачкување и го спречува абењето.

Eurol Chain Lube Spray:

- подмачкува

- штити

- отпорен на 'рѓа и корозија

- отпорен на влага и вода

- не содржи силикон

- ги отстранува нечистотиите и маснотиите

Eurol Chain Lube Spray мора да се протресе добро пред употреба. Се прска на приближно 20-25 cm од објектот. Нанесете ја саканата количина. Производот мора да се остави да дејствува за 5 до 10 минути.

Користете Eurol Chain Lube Spray само во добро проветрени простории. Во случај на контакт со очите, веднаш да се измијат очите со многу вода. Запалива супстанција.

Eurol Chain Lube Spray има рок на траење до 3 години. Да се чува на суво и ладно место со температура помеѓу +5°C до +25°C.

Lubricants

Примај известувања

Контакт

ФУЛ СИСТЕМ дооел
ул. Финска 15 бр. 65
Скопје, Македонија
+389 2 2531 725
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Scroll to Top