Спрееви

Saturday, November 28, 2020

Eurol Brake Cleaner Spray

Пакување:
500ML

Опис:
Eurol Brake Cleaner Spray е моќно, не корозивно средство за чистење, кое брзо се суши и е погодно за чистење на сопирачките, деловите на кумплугот и други материјали, кои мора да се обезмастени.

Eurol Brake Cleaner Spray брзо ги отстранува прекумерната течност за сопирачките, нечистотијата, мастта и маслото од сопирачките и кумплугот и не остава остатоци. Го спречува оној "пискав" звук од сопирачките. Може да се користи под секој агол благодарение на неговото практично пакување. Не се нанесува на гума, пластика или обоени делови.

Eurol Brake Cleaner Spray мора да се протресе добро пред употреба. Користете доволно количество од производот на деловите што треба да се исчистат. Потоа оставете го производот неколку секунди за да се впие добро. Доколку е потребно, избришете со крпа, за да се впие вишокот на течност. Повторете ја постапката во случај на постојана контаминација на јаглерод. Прскајте на приближно 20 cm од објектот. Нанесете ја саканата количина.

Користете го Eurol Brake Cleaner Spray само во добро проветрени простории. Во случај на контакт со очите, веднаш да се измијат очите со многу вода. Запалива супстанција.

Eurol Brake Cleaner Spray има рок на траење до 3 години. Да се чува на суво и ладно место со температура помеѓу +5°C до +25°C.

Lubricants

Примај известувања

Контакт

ФУЛ СИСТЕМ дооел
ул. Финска 15 бр. 65
Скопје, Македонија
+389 2 2531 725
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Scroll to Top