Адитиви за автоматски менувачи

Saturday, November 28, 2020

Eurol Transmission Flush

Пакување:
500ML

Опис:
Eurol Transmission Flush е адитив развиен за отстранување на нечистотиите од старата течност во менувачот, од делот кој служи за ладење, кулерот, конверторот на вртежи и другите делови во менувачот, со цел да се постигне чист пренос кој ќе го продолжи животот на автоматскиот менувач.

Eurol Transmission Flush треба да се додаде во старата течност во менувачот и треба да се остави да циркулира низ системот. Адитивот циркулира низ системот и постепено ги раствора сите нечистотии во внатрешноста на менувачот.

И покрај тоа што не содржи агресивни растворувачи, Eurol Transmission Flush ефикасно ги отстранува нечистотиите, остатоците и лаковите, оставајќи го менувачот неоштетен. Се препорачува за употреба при секое менување на течноста во менувачот.

Eurol Transmission Flush го користи старото масло како механизам за испорака за да стигне до сите делови кои треба да се исчистат. 500ml шише од Eurol Transmission Flush се препорачува за употреба во возила кои собираат од 8L до 12L масло во автоматскиот менувач.

Lubricants

Примај известувања

Контакт

ФУЛ СИСТЕМ дооел
ул. Финска 15 бр. 65
Скопје, Македонија
+389 2 2531 725
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Scroll to Top