Адитиви за во мотор

Monday, September 28, 2020

Eurol Engine Oil Treat

Пакување:
250ML

Опис:
Eurol Engine Oil Treat е адитив развиен за да се обезбеди погуст и подолготраен подмачкувачки филм помеѓу движечките делови на моторот. Тој има за цел да го намали триењето помеѓу метал со метал контактните области во моторот, користејќи внимателно одбрани синтетички базни масла со високо-технолошки адитиви.

Eurol Engine Oil Treat помага да се ослободите од секакви нечистотии во моторот. Овој адитив ја зголемува оксидациската стабилност на моторното масло, овозможувајќи му на моторот да работи на повисока температура без оксидирање на моторното масло.

Дизајниран е за да го подобри квалитетот на моторното масло, со тоа што обезбедува драматично намалување на триењето, зголемување на моќноста, зголемување на потрошувачката на гориво и значително намалување на емисиите на издувни гасови.

Eurol Engine Oil Treat го користи моторното масло како механизам за испорака, за да стигне до сите делови и да обезбеди максимален подмачкувачки филм. 250ml шише од Eurol Engine Oil Treat се препорачува за употреба во возила кои собираат од 4L до 6L моторно масло. Додадете го адитивот во моторот и оставете го возилото да работи во место неколку минути, за адитивот да може да се измеша подобро.

Eurol Engine Oil Treat е компатибилен со сите комерцијално достапни моторни масла за бензински и дизел мотори. Имајте предвид дека адитивите се разликуваат од еден до друг вид моторно масло, додавајќи било кој адитив во моторот ќе го подобрите квалитетот на моторното масло. Кога ќе го промените маслото, само додадете Eurol Engine Oil Treat и ставете нов филтер.

Lubricants

Примај известувања

Контакт

ФУЛ СИСТЕМ дооел
ул. Финска 15 бр. 65
Скопје, Македонија
+389 2 2531 725
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Scroll to Top