Адитиви за во резервоар

Monday, September 28, 2020

Eurol Petrol Octane Improver

Пакување:
250ML

Опис:
Eurol Petrol Octane Improver е специјално формулиран за да се зголеми октанскиот број (RON) на бензин горивото. Во препорачаната доза, ќе го зголеми бројот на октани од 4 до 6 поени.

Кога се користи Eurol Petrol Octane Improver, моторот ќе одговори побрзо на промените на брзините. Моторот ќе работи побрзо, во постојана брзина, а потрошувачката на гориво ќе се зголеми.

Eurol Petrol Octanе Improver го спречува и елиминира сецкањето кога моторот работи во високиот крај на опсегот на вртежи во минута. Со додавање на адитивот, при големи брзини, бензинот е значително подобрен и поефикасен.

Овој адитив може безбедно да се користи во било кој автомобил, кој е опремен со катализатор.

250ml шише од Eurol Petrol Octane Improver се препорачува за употреба во автомобили кои собираат од 35L до 65L гориво. Додајте го Eurol Petrol Octane Improver во резервоарот за бензин пред да наполните гориво, за да се обезбеди соодветното мешање.

Lubricants

Примај известувања

Контакт

ФУЛ СИСТЕМ дооел
ул. Финска 15 бр. 65
Скопје, Македонија
+389 2 2531 725
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Scroll to Top