Адитиви за во резервоар

Sunday, October 25, 2020

Eurol Diesel System Cleaner

Пакување: 
250ML

Опис:
Eurol Diesel System Cleaner е адитив формулиран за да се отстранат нечистотиите од резервоарот, како и остатокот од системот за гориво преку употреба на внимателно избрани контролни компоненти.

Eurol Diesel System Cleaner се препорачува за употреба во области каде што квалитетот на дизел горивото е таков што доведува до значително намалување на ефикасноста на горивото, со цел да се задржи моторот чист и да работи правилно.

Eurol Diesel System Cleaner исто така се препорачува како превентивна мерка против корозија и кондензација во резервоарот за гориво. 250ml шише од Eurol Diesel System Cleaner се препорачува за употреба во авозила кои собираат од 35L до 65L гориво. Овој адитив оставете го да поминува низ системот за гориво до неколку часа за да се обезбеди соодветното чистење. Додадете го адитивот во резервоарот за гориво пред да наполните гориво.

За оптимални резултати, користете го во два последователни резервоари или на секои 2.500 километри. Пократки интервали за употреба може да има при секојдневно возење и во многу густ сообраќај.

Lubricants

Примај известувања

Контакт

ФУЛ СИСТЕМ дооел
ул. Финска 15 бр. 65
Скопје, Македонија
+389 2 2531 725
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Scroll to Top