Адитиви за во резервоар

Monday, September 28, 2020

Eurol Diesel Performance Plus

Пакување:
250ML

Опис:
Eurol Diesel Performance Plus е формулиран за употреба во сите дизел мотори. Eurol Diesel Performance Plus го зголемува цетанскиот број до 6 поени. Ова подобрување на цетанскиот број ќе ја подобри запаливоста на дизел горивото, истовремено обезбедувајќи дополнителна енергија и ефикасност на дизел моторите на повисоки и пониски температури.

На пониски температури, Eurol Diesel Performance Plus ќе го подобри стартувањето на моторот, бидејќи дизел горивото полесно ќе согорува. На овој начин вашиот автомобил ќе работи подобро.

При постојано оптоварување, Eurol Diesel Performance Plus ќе ја зголеми потрошувачката на гориво и ќе доведе до намалување на емисиите на издувни гасови, што се должи на целосното и ефикасно согорување на горивото.

Овој адитив може да се користи во атмосферски или мотори со или без турбо полначи, како и со индиректно вбризгување, PD (Pumpe Duse) мотори и common rail мотори.

250ml шише од Eurol Diesel Performance Plus се препорачува за употреба во возила кои собираат од 35L до 65L гориво. Додадете го адитивот во резервоарот пред да наполните гориво.

Lubricants

Примај известувања

Контакт

ФУЛ СИСТЕМ дооел
ул. Финска 15 бр. 65
Скопје, Македонија
+389 2 2531 725
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Scroll to Top