Течности за серво волан

Saturday, November 28, 2020

Eurol Powersteering fluid C (Fully Synthetic)

Пакување: 
1L

Спецификации:
DIN 51524 PART3
ISO 7308
VW TL 521 46
(NR G002000, G004000)
BMW 81 22 9 407 758
OPEL B 040 0070
PEUGEOT S 71 2710
VOLVO STD 1273.36
MB 345.0
DEUTZ 2940929
MAN 3289
FENDT X902.011.622
NISSAN
PORSCHE
SAAB
ROLLS ROYCE

Опис:
Eurol Powersteering fluid C е целосно синтетичка хидраулична течност, особено погодна за хидраулични системи како што се системи за стабилизација и системи со серво волан во патнички автомобили, комерцијални возила и трактори.

Eurol Powersteering fluid C има многу висок индекс на вискозитет и како резултат на тоа вискозноста тешко се менува при промена на температурата.

Eurol Powersteering fluid C го заштитува системот од оксидација. Поради високата точка на вриење и водоотпорност, производот може безбедно да се користи подолг временски период.

Lubricants

Примај известувања

Контакт

ФУЛ СИСТЕМ дооел
ул. Финска 15 бр. 65
Скопје, Македонија
+389 2 2531 725
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Scroll to Top