Течности за серво волан

Saturday, November 28, 2020

Eurol LDS Fluid (Synthetic)

Пакување:
1L

Спецификации:
CITROEN HYDRACTIVE 3
PSA S71 2710
DIN 51524 PART 3

Опис:
Eurol LDS Fluid е синтетичка хидраулична течност, особено погодна за системи со серво волан, хидраулични системи (системи за суспензија) и системи за стабилизација. Овој специфичен производ се препорачува за системот на Citroеn HYDRActive 3.

Eurol LDS Fluid има многу висок индекс на вискозност. Затоа, производот се препорачува за оптимални перформанси на системи со серво волан и на многу ниски температури.

Eurol LDS Fluid го заштитува системот од оксидација. Поради високата точка на вриење и водоотпорност, производот може безбедно да се користи подолг временски период.

Lubricants

Примај известувања

Контакт

ФУЛ СИСТЕМ дооел
ул. Финска 15 бр. 65
Скопје, Македонија
+389 2 2531 725
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Scroll to Top