Масла за механички менувачи

Monday, September 28, 2020

Eurol MTF 75W (Synthetic)

Пакување:
1L

Спецификации:
API GL-4
VW TL 521 78 (G 052 178 A2)
VW TL 525 12 (G 052 512 A2)
VW TL 726 (G 052 726 A2/G 055 726
A2/G 060 726 A2G 070 726 A2)

Опис:
Eurol MTF 75W е синтетичко масло кое може да се користи во механичките (рачни) менувачи. Овој производ е многу добро компатибилен со менувачот и обезбедува лесно менување на брзините дури и на ниски температури.

Eurol MTF 75W содржи специјални модификатори на триење, кои обезбедуваат постојана заштеда на гориво, а загревањето се сведува на минимум.

Eurol MTF 75W обезбедува соодветно подмачкување како на многу ниски, така и на многу високи температури и штити од корозија, абење, згуснување и нечистотии. Компатибилен е со повеќето еластични и гумени материјали и не создава пена при екстремни оптоварувања.

Lubricants

Примај известувања

Контакт

ФУЛ СИСТЕМ дооел
ул. Финска 15 бр. 65
Скопје, Македонија
+389 2 2531 725
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Scroll to Top