Mасла за товарни возила

Monday, October 26, 2020

Eurol Syntruck 10W-40 CF UHPD (Fully Synthetic)

Пакување:
60L, 210L

Спецификации:
API: CF/CI-4/CH-4/CG-4/CF-4
ACEA E4/E7
MB 228.5
Volvo VDS-2/VDS-3
MTU/DDC Type3
DAF HP-2
Renault RXD/RLD-2

Опис:
Eurol Syntruck 10W-40 е целосно синтетичко моторно масло развиено во согласност со најновите UHPD (Ultra High Performance Diesel) барања. Ова масло обезбедува одлична заштита од оштетување на цилиндрите и има супериорна оксидациска и високо температурна стабилност.

Eurol Syntruck 10W-40 е масло кое ја намалува потрошувачката на гориво и е погодно за многу натоварени дизел мотори во комерцијални возила, автобуси и индустриски возила. Поради специјалната технологија на адитиви, моторното масло и моторот се одржуваат чисти и безбедни.

Eurol Syntruck 10W-40 е таканаречено масло за долги интервали. Како што кажува и самото име, ова масло е многу погодно за продолжени интервали.

Lubricants

Примај известувања

Контакт

ФУЛ СИСТЕМ дооел
ул. Финска 15 бр. 65
Скопје, Македонија
+389 2 2531 725
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Scroll to Top