Mасла за моторцикли

Saturday, November 28, 2020

Eurol TTX ProScoot (Synthetic)

Пакување:
1L

Спецификации:
API TC
ISO-L-EGD
JASO FC/FD (LOW SMOKE)

Опис:
Eurol TTX ProScoot е синтетичко 2-тактно масло со врвен квалитет, за подмачкување на мопеди и скутери (до 50 cc) кои имаат воздушно или водено ладење, со или без систем за директно вбризгување.

Eurol TTX ProScoot е опширно тестиран и е формулиран со внимателно одбрани базни масла и специјални адитиви. Тоа обезбедува оптимално подмачкување на високи температури, при тешки работни услови.

Eurol TTX ProScoot лесно може да се меша со бензин (оловен или безоловен), за да се добие хомогена смеса. Тоа го спречува создавањето на нечистотии кај свеќиците, клиповите, влезните и излезните издувни системи и кариките. Спречува абење и корозија на сите подвижни делови на моторот и го намалува издувниот чад.

Lubricants

Примај известувања

Контакт

ФУЛ СИСТЕМ дооел
ул. Финска 15 бр. 65
Скопје, Македонија
+389 2 2531 725
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Scroll to Top