Mасла за моторцикли

Monday, October 26, 2020

Eurol Sportbike 5W-50 (Fully Synthetic)

Пакување:
1L

Спецификации:
API SL 
JASO MA2
JASO MA

Опис:
Eurol Sportbike 5W-50 е целосно синтетичкo моторнo масло, кое содржи посветена естер-технологија со цел да обезбеди дополнителна заштита од абење, нечистотии, кал и оксидација, во сите услови.

Ова масло исто така може да се користи и во моторни преноси каде се пропишани следните норми:API SF, SG, SH, SJ, SL или SM.

Eurol Sportbike 5W-50 е погодно за турнеи, тркање, како и за крос настани, под секакви услови.

Eurol Sportbike 5W-50 нуди одлична заштита од абење, нечистотии, кал и оксидација. Дури и под најтешките работни услови, триењето е сведено на минимум.

Eurol Sportbike 5W-50 има многу ниска нестабилност, која придонесува згуснувањето на моторното масло да биде сведено на минимум. Поради посебната формулација, ова масло нуди лесно менување на брзините и одлична заштита на ламелата.

Дури и во екстремни услови моторното масло нема да се згусне, така што на високи температури вискозноста не се менува и обезбедува солиден подмачкувачки филм.

На ниски температури Eurol Sportbike 5W-40 и 5W-50 брзо обезбедуваат солиден подмачкувачки филм за оптимална заштита на моторот при ладен старт.

Lubricants

Примај известувања

Контакт

ФУЛ СИСТЕМ дооел
ул. Финска 15 бр. 65
Скопје, Македонија
+389 2 2531 725
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Scroll to Top