Mасла за моторцикли

Monday, September 28, 2020

Eurol Motorcycle 10W-40 (Synthetic)

Пакување:
1L

Спецификации:
JASO MA2
API SL
JASO MA

Опис:
Eurol Motorcycle 10W-40 е синтетичкo моторнo маслo без модификатор на триење и е особено погоден за 4-тактни моторцикли. Ова масло исто така, може да се користи во моторни преноси, каде API SF или SG е пропишано.

Ова масло е погодно за турнеи, трки и крос настани и нуди одлична заштита од абење, нечистотии, кал и оксидација во сите услови. Има ниска нестабилност, со што згуснувањето на маслото се сведува на минимум.

Поради софистицираната формулација, ова масло нуди лесно менување на брзините и одлична заштита на ламелата.

Маслото не се згуснува, така што дури и при високи температури вискозноста не се губи и обезбедува силен подмачкувачки филм.

На ниски температури Eurol Motorcycle 10W-40 брзо обезбедува солиден подмачкувачки филм за оптимална заштита при ладно стартување.

Lubricants

Примај известувања

Контакт

ФУЛ СИСТЕМ дооел
ул. Финска 15 бр. 65
Скопје, Македонија
+389 2 2531 725
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Scroll to Top