Mасла за моторцикли

Monday, October 26, 2020

Eurol Chain Spray Road & Racing

Пакување:
100ML, 400ML

Опис:
Eurol Chain Spray Road & Racing е спреј за ланец со Triple-Tech адитивна технологија, особено развиена за лесно ротирање на ланецот при поголем број на вртежи. Овој спреј има висока отпорност од прскање и обезбедува долго и трајно подмачкување на ланецот.

Eurol Chain Spray Road & Racing има одлична продорна способност, обезбедувајќи синџирот да добива соодветно подмачкување и да биде еластичен дури и откако ќе биде изложен на високи оптоварувања.

За си да ја изврши својата работа во текот на еден подолг временски период, Eurol Chain Spray Road & Racing има својства одлично да се прилепи на ланецот. Ова му овозможува на спрејот да остане на својата позиција, без оглед на временските услови.

Eurol Chain Spray Road & Racing обезбедува заштитна облога на надворешната страна на синџирот, додека внатрешноста на ланецот е подмачкана преку употреба на адитивите кои ги поседува во себе. Со создавање на облога на надворешната страна, спрејот нуди заштита од корозија, заштитувајќи го ланецот од 'рѓа.

Спрејот е достапен во пакување од 400ml, како и од 100ml, кое е покомпактно за носење со себе на патување. За да го нанесете продуктот прво исчистете го ланецот, потоа нанесете тенок слој од Eurol Chain Spray Road & Racing на ланецот и оставете го да дејствува 30 минути. Вишокот отстранете го со сува крпа.

Lubricants

Примај известувања

Контакт

ФУЛ СИСТЕМ дооел
ул. Финска 15 бр. 65
Скопје, Македонија
+389 2 2531 725
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Scroll to Top