Mасла за автоматски менувачи

Monday, September 28, 2020

Eurol CVT 1304 (Fully Synthetic)

Пакување:
1L

Спецификации:
VW TL 521 80
(G 052 180)
MB 236.20
JATCO CVT
BMW CVT EZL 799 A
(BMW 83 22 0 429 154/136 376)
(BMW MINI)
DBL 2224.20
NSK BELT CVT
CHRTSLER CVTF+4
TOYOTA CV (NOT ADVICED FOR HYBRID CVT)
NISSAN NS-II
MITSUBISHI NS-II/
SP-III/CVT J-1
SUBARU NS-II
DAIHATSU TC
HYUNDAI /KIASP-III
SUZUKI TC/NS-II
DODGE CALIBER NS-II
GM/SATURN DEX-CVT
FORD CVT23/CVT30

Опис:
Eurol CVT 1304 е целосно синтетичко масло за автоматски менувачи, за подмачкување на модерниот CVT пренос (Continue Variable Transmissions).

Eurol CVT 1304 може да се примени во сите метални појаси, кои се наведени во перформансите. Не е препорачливо за Honda и Ford CVT-30.

Eurol CVT 1304 нуди оптимална заштита на CVT под секакви услови и го спречува абењето на сите допирни точки на метал со метал на металните појаси и блокови.

Eurol CVT 1304 ги штити металните делови од абење и корозија, како и непријатните вибрации. Благодарение на специјалните адитиви, ова масло има стабилен и врвен квалитет дури и под постојан притисок.

Eurol CVT 1304 е формулиран за да спречи влез на воздух и пенење, се со цел да се обезбеди оптимално подмачкување.

Lubricants

Примај известувања

Контакт

ФУЛ СИСТЕМ дооел
ул. Финска 15 бр. 65
Скопје, Македонија
+389 2 2531 725
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Scroll to Top