Mасла за автоматски менувачи

Saturday, November 28, 2020

Eurol ATF 6700 (Fully Sunthetic)

Пакување:
1L, 60L

Спецификации:
BENTLEY OIL PY112995PA
BMW 83 22 0 144 137
BMW 83 22 2 152 426
BMW ATF M 1375.4 (8322 0142516)
FORD MERCON LV & SP
GM DEXRON VI
HYUNDAI 040000C90SG
HYUNDAI OIL 040000C90SG
HYUNDAI/KIA SP IV/SPH-IV
JAGUAR FLUID 8432
JWS 3324
LAND ROVER TYK 500050
MASERATI OIL 231603
MAZDA FZ HONDA DW-1
MB 236.41
MITSUBISHI SP-IV & ATF J-2
NISSAN MATIC-S
SAAB 93 165 147
M-1375.4/5/6 & M-L 12108
TOYOTA WS 
VW/AUDI G 055 005 A1/A2/A6
ZF LIFEGUARDFLUID6 (S671 090 255)

Опис:
Eurol ATF 6700 е синтетичко масло за автоматски менувачи, кое е специјално дизајнирано за автоматски менувачи на кои им е потребен ATF со низок вискозитет.

Eurol ATF 6700 овозможува лесно менување на брзините на сите оперативни (работни) температури, без непотребно триење. Поради соодветниот индекс на вискозитет, ова масло може да се примени во широк температурен опсег.

Благодарение на одличната оксидациска и термичка стабилност, Eurol ATF 6700 го задржува својот висок квалитет и своите уникатни својства, така што лесно ги исполнува пропишаните интервали.

Уникатната комбинација на синтетички базни масла и современи адитиви гарантира долготрајно лесно менување на брзините. Од друга страна пак, нискиот вискозитет обезбедува економичност на горивото, што е уште една предност на ова масло.

Lubricants

Примај известувања

Контакт

ФУЛ СИСТЕМ дооел
ул. Финска 15 бр. 65
Скопје, Македонија
+389 2 2531 725
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Scroll to Top