Mасла за автоматски менувачи

Monday, October 26, 2020

Eurol ATF 6600 (Fully Sunthetic)

Пакување:
1L, 60L

Спецификации:
VW/AUDI G 055005 A1/A2/A6
HYUNDAI SP IV, SPH-IV
ZF S671 090 252 /3 /5
ZF LIFEGUARD 6
BMW 83220144137 & 83220142516
FORD MERCON SP XT-6-QSP 96R60, 
6R75, 6R80)
JAGUAR C2C 8432
LAND ROVER TYK500050

Опис:
Eurol ATF 6600 е целосно синтетичко масло за автоматски менувачи, кој е специјално дизајниран за одредени модели на автоматски менувачи ZF 6HP.

Eurol ATF 6600 обезбедува лесно менување на брзините на сите оперативни (работни) температури, без непотребно триење. Поради високиот индекс на вискозитет, ова масло може да се примени во широк температурен опсег.

Поради одличната отпорност на оксидација и термичка стабилност, Eurol ATF 6600 го задржува својот висок квалитет и ги задоволува потребите на автомобилот во пропишаните интервали помеѓу промените на нафтата.

Уникатната комбинација на синтетички базни масла и современи адитиви гарантира долготрајно лесно менување на брзините. Специјалните модификатори на триење овозможуваат беспрекорно менување, дури и по подолг временски период.

Lubricants

Примај известувања

Контакт

ФУЛ СИСТЕМ дооел
ул. Финска 15 бр. 65
Скопје, Македонија
+389 2 2531 725
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Scroll to Top