Mасла за автоматски менувачи

Monday, October 26, 2020

Eurol ATF 4100 (Fully Sunthetic)

Пакување: 
1L

Спецификации:
ATF+4
ATF+3
DAIMLER CHRYSLEP
MS-7176 & MS-9602
ONLY SUITABLE FOR
CHRYSLEP & JEEP ATF

Опис:
Eurol ATF 4100 е целосно синтетичко масло за автоматски менувачи, кое особено се препорачува за Chrysler. Овој производ е исто така погоден за системи со серво волан и хидраулични системи, каде што е потребна одлична флуидност на ниска температура.

Eurol ATF 4100 има многу стабилен и висок индекс на вискозност и нуди голема отпорност од механички дефекти, корозија и пенење. Освен тоа, има одлични својства против оксидација и абење.

Eurol ATF 4100 овозможува лесно менување на брзините на ниски температури. Течноста не им штети на дихтунзите. Ги исполнува барањата на ATF+4 (MS-9602) и ја заменува ATF+3 (MS-7176) спецификацијата.

Eurol ATF 4100 се препорачува за надополнување или целосна замена на течноста во автоматскиот менувач на Chrysler, каде се пропишани ATF+3 и ATF+4 спецификациите.

Lubricants

Примај известувања

Контакт

ФУЛ СИСТЕМ дооел
ул. Финска 15 бр. 65
Скопје, Македонија
+389 2 2531 725
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Scroll to Top