Mасла за автоматски менувачи

Monday, September 28, 2020

Eurol ATF 1100 (Fully Sunthetic)

Пакување:
1L, 60L

Спецификации:
DEXRON II
DEXRON III
MERCON
MERCON V
ATF LT 71141
BMW LT-2
FORD M2C-138-CJ
M2C-166H, M2C-202B
JASO M 315 1A
JATCO 3100 PL 085
HONDA Z1 (EXCEPT CVT)
MB 236.1 & 236.9
MAZDA M-III
IDEMITSU K7
SUBARU KO410Y0700
VOITH G-1363-G-607
MAN 339 TYPE D & F
Z1/V1 & Z2
GM 9986195
JWS 3309/3314/3324
VOLVO 1161540
AUDI G-055-025-A
VW G 052 162 A1
TOYOTA T-III, T-IV
ISUZU
NISAN MATIC D,
J & K
SAAB 93 165 147
HYNDAI &
MITSUBISHI SP.
SP-II & SP-III
ATF 7045E
ATF 1375.4 & LA 2634
AFTER WARRANTY
FOR TOYOTA WS
CHRYSLER ATF +3 &
ATF +4

Опис:
Eurol ATF 1100 е целосно синтетичкo масло за автоматски менувачи, кое е специјално дизајнирано за Американски, Јапонски и Корејски возила. Тоа е исто така погодно за повеќето Европски автоматски менувачи.

Eurol ATF 1100 овозможува лесно менување во сите работни температури, без непотребно триење. Поради високиот индекс на вискозитет, ова масло може да се примени во широк температурен опсег.

Поради високата оксидациона и термичка стабилност Eurol ATF 1100 ги задржува своите одлични перформанси, така што лесно ги исполнува пропишаните интервали.

Уникатната комбинација на синтетички базни масла и современи адитиви овозможува долготрајно лесно менување на брзините. Специјалните модификатори на триење овозможуваат беспрекорно менување, дури и по подолг временски период.

Lubricants

Примај известувања

Контакт

ФУЛ СИСТЕМ дооел
ул. Финска 15 бр. 65
Скопје, Македонија
+389 2 2531 725
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Scroll to Top