Mасла за патнички и комерцијални возила

Monday, October 26, 2020

Eurol Turbosyn 15W-50 (Semi-Synthetic)

Пакување: 
1L, 4L

Спецификации:
ACEA: A3/B4 (08)
API SL/CF
VW 500.00/505.00
MB 229.1
PORSCHE GL
BMW SPECIAL OIL

Основни податоци за производот
Сигурносно технички листови

Опис:
Eurol Turbosyn 15W-50 е синтетичко моторно масло со универзална применливост во бензински и дизел мотори во патнички автомобили и лесни комерцијални возила. Ова масло обезбедува добар подмачкувачки филм на ладен старт, а исто така и на ниски и високи температури.


Eurol Turbosyn, со специјални адитивни додатоци, му овозможува на моторот да работи под секакви услови. Овој производ доведува до заштеда на гориво и намалување на емисијата на издувни гасови. Поради уникатната формула, маслото има ниска тенденција на испарување.

Eurol Turbosyn нуди одлична заштита од абење, оксидација, отпорност на корозија и пенење. Поради своите својства, како што е одличното растворање, го одржува моторот чист и безбеден.

Благодарение на високата температурна стабилност, ова масло го задржува својот квалитет на високо ниво и нема да згусне.

Lubricants

Примај известувања

Контакт

ФУЛ СИСТЕМ дооел
ул. Финска 15 бр. 65
Скопје, Македонија
+389 2 2531 725
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Scroll to Top