Mасла за патнички и комерцијални возила

Фото галерија

Monday, October 26, 2020

Eurol Maxence RC 10W-60 (Fully Sunthetic)

Пакување:
1L, 4L

Спецификации:
ACEA A3/B4 (07)
API SM/CF
VW 502.00/505.00
MB 229.1 & 229.3
BMW LL-98
GM-LL-B-025
RENAULT RN 0700 &
RN 0710

Основни податоци за производот
Сигурносно технички листови

Опис:
Eurol Maxence RC 10W-60 е ултра модерно потполно синтетичко моторно масло за дизел, бензински и плински мотори за патнички автомобили и лесни комерцијални возила. Специјалните адитивни додатоци го прават ова масло погодно за трки, како и за рели настани.

Eurol Maxence RC обезбедува брз и стабилен подмачкувачки филм и заштита на сите подвижни делови од абење, дури и под најтешките  работни услови. Поради специјалните адитивни додатоци, ова масло има одлична термичка и оксидативна стабилност.

Eurol Maxence RC го намалува триењето и абењето на подвижните делови и обезбедува поголема моќност на моторот. 

Ова масло нуди одлична заштита од корозија, триењето е сведено на минимум, а притоа не доаѓа до губење на вискозитетот.

Lubricants

Примај известувања

Контакт

ФУЛ СИСТЕМ дооел
ул. Финска 15 бр. 65
Скопје, Македонија
+389 2 2531 725
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Scroll to Top